23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Fermacell Sweden

Fermacell Sweden ingår i Tyska Fermacell GmbH och står för all verksamhet i Skandinavien inklusive de Nordatlantiska öarna.

Verksamheten i Skandinavien styrs från huvudkontoret i Solna. Dessutom har Fermacell ett svenskt centrallager i Hallsberg.

De flesta av våra fibergipsprodukter som säljs, kommer från Fermacells fabrik i Seesen i Tyskland och är Fermacells största i fabrik i Europa.
Fermacell står för hög servicenivå, teknisk ”know-how” och effektiv logistiklösning. Fermacells produkter finns hos landets ledande återförsäljare. Vi hoppas på att ni tycker att våran hemsida är informativ och inspirerande.

Kom ihåg att vi är redo vid telefonen för att serva dig, med svenska säljare och svensk teknisk rådgivare.[b]

fermacell Fibergips består uteslutande av gips och pappersfibrer, som utvunnits vid en återvinningsprocess. Blandningen tillsätts vatten och pressas ihop under högt tryck, varvid en enastående hållfasthet uppnås till gagn vid byggnation. Pappersfibrerna är således fördelade i hela gipsmassan och ger därmed fiberplattan en hållfasthet som inte kan jämföras med traditionella gipsskivor.

fermacell Powerpanel H2O är cementbundna, glasfiberarmerade skivor med lätt fyllning, som kan användas direkt som utvändiga fasadskivor för applicering av fermacell Lättbruk tunnputssystem.

fermacell golvsystem Enkel och lätt utläggning av flytande golv - God ljudisolering - Flera möjligheter att dämpa stegljud - Tillför inte byggnaden fukt under byggnadstiden - Möjlighet för alla slags golvbeläggning – även klinkers/kakel - Hög hållfasthet mot mekanisk belastning

Leverantörstjänster

Fakta om Fermacell Sweden

Adress
Fermacell Sweden
Hufvudsta Gård, Bränneriet
171 73 Solna

Region
Sverige
Stockholms län
Solna stad

Telefon: +46 0735403230

VAT nummer: SE5164079930

Anställda: 7

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001

Sänd till en kollega

0.171