23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dolle Nordic AB

Dolle Nordic AB är ett säljbolag i Dolle Nordic A/S. Dolle Nordic har ansvaret för marknadsföring och försäljning av Dolle A/S produktportfölj i Norden. De 65 årens erfarenhet av produktion av vindstrappor har bidragit till att skapa existensunderlag för Dolle Nordic. Visionen är att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortaste leveranstider och högsta produktkvalitet.

Kärnprodukten är, och har alltid varit, vindstrappor. Efter hand har fler produkter lagts till sortimentet: lofttrappor, trappor, väggluckor, räcksystem och senast de moduluppbyggda terrasserna.

Överallt i byggmarknader, snickerier och hos entreprenörer intygar alla Dolle Nordics höga kvalitet, snabba uppsättnings- och leveranstider, innovativa produkter och tankegångar samt höga servicenivå.

Dolle har skapat ett tankesätt som är genomgående i företagets produktutveckling. Dolle vill flytta det traditionella tänkandet från kvadratmeter till kubikmeter när det handlar om bostadens rymlighet. Därför har Dolle beslutat att utveckla koncept som drar in den outnyttjade platsen i bostaden.

Leverantörstjänster

Fakta om Dolle Nordic AB

Adress
Dolle Nordic AB
Elektrogatan 10
171 54 SOLNA

Region
Sverige
Stockholms län
Solna stad

Telefon: +46 60 - 19 09 19

VAT nummer: SE5566720586

Certifikat: CE, FSC, ISO 9001

Kontaktpersoner

Janni Vind
Jonas Vagner Larsen
Telefon: +46 (0) 72 401 01 50

Sänd till en kollega

0.173