23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

TT Line AB

Resor med färja till Tyskland, Polen & Litauen

Tillförlitlighet, kvalitet, precision och miljömedvetenhet - det är med de principerna som det privatägda rederiet TT-Line erbjuder en snabb, grön och prisvärd förbindelse över Östersjön mellan Tyskland, Polen och Sverige med 9 moderna färjor.

Med upp till 18 avgångar per dag förbinder TT-Line de största tyska Österjöhamnarna Travemünde, Rostock, den polska hamnorten Swinoujcie och Klaipeda i Litauen med den södra svenska knutpunkten Trelleborg, den viktigaste hamnen i Sverige.

Res med bil, buss eller som fotpassagerare

Våra linjer ger dig flexibilitet och valmöjlighet hur du än vill resa, med bil, i grupp eller som fotpassagerare. Du kan även boka hotell till mycket förmånliga priser. Hos TT-Line får du den bästa servicen du kan tänka dig. Boka i tid så vet du att du alltid får vårt bästa pris.

Vår policy och vårt miljöarbete

Helt enligt företagets starka ansvar för miljön har TT-Line en lång tradition av ständig optimering av miljöresultatet för sina fartyg. Fartygstransporter representerar det mest miljövänliga transportmedlet. Det finns många fördelar med att använda havet till långdistanstransporter som t ex utmärkt infrastruktur, färre olyckor, mindre trängsel och mindre buller. Som transportföretag måste vi dock ständigt minimera vår negativa inverkan på miljön. Därför har TT-Line genomfört lösningar för en miljövänlig drift av fartyg sedan några år tillbaka. Läs mer om TT-Lines miljöarbete »

TT Line AB
Box 94
231 22 TRELLEBORG
Sverige
VAT nummer: SE5560637828
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031