23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Celsa Steel Service AB

Armeringslösningar från Celsa Steel Service effektiviserar byggprojekt och förbättrar miljöprestandan i byggnader och infrastruktur.

Celsa Steel Service är Sveriges ledande armeringsleverantör och producent.  Råmaterialet kommer uteslutande från det egna stål- och valsverket i Mo i Rana i Norge med Europas miljövänligaste tillverkning av armeringsstål.

Armeringsprodukter, tjänster och betongtillbehör säljs till svensk byggnadsindustri i hela Sverige. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Försäljningskontor finns i hela Sverige från Ystad i söder till Umeå i norr. Celsa Steel Service medarbetare kan bistå med råd och hjälp inom samtliga av våra marknadsområden.

Celsa Steel Service är en del av den spanska koncernen Celsa Group med huvudkontor i Barcelona. Celsa Group är en av Europas största stålproducenter med flera stålverk i Europa med försäljningskontor över hela världen.

Armeringsprodukter

Produktutbudet omfattar

armering

- alltifrån standardnät och rakstål till skräddarsydda svetsade eller najade korgar, distansstöd, rullarmering, specialnät och klippt & bockad armering - samt

betongkomplement / armeringstillbehör.

Armeringstjänster

Tjänsteutbudet omfattar bl.a. specning/förteckning, mjukvara för förteckning, färgmärkning, 3d-modellering, konsultation om systemval, klockslagslossning, kranbilslossning, mm.

Fakta om Celsa Steel Service AB

Adress
Celsa Steel Service AB
Stationsgatan 55
302 50 Halmstad

Region
Sverige
Hallands län
Halmstads kommun

Telefon: +46 035-154000

VAT nummer: SE5560203217

Anställda: 200

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001

Kontaktpersoner

Robert Rotarski

Sänd till en kollega

0.127