23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lecab Lastbilar AB

VI ÄR LECAB LASTBILAR
Lecab Lastbilar är återförsäljare för Scania lastbilar och bussar i Värmland med toppmoderna anläggningar i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Sunne med ”allt för åkerierna”. Vi erbjuder lastbilsförsäljning, lastbilsservice, bussförsäljning, busservice, hydraulik- och kylservice, samt dygnet-runt-tvättanläggningar i Karlstad, Kristinehamn och Arvika. Lecab lastbilar AB har ca 80 medarbetare och omsätter ca 250 mkr/år.

Lecab Lastbilar AB ingår i Lecabgruppen AB. Tillsammans med personbilsverksamheten (Lecab Bil AB med Volkswagen, Audi, Skoda och Seat) och fastighetsbolaget (Lecab Fastigheter AB) är vi ca 220 medarbetare och omsätter ca 1000 mkr/år.

Familjeföretag med höga ambitioner
Vi är ett familjeföretag med ambition att vara ett mönsterföretag i branschen och sedan 1998 är vi ISO-certifierade för både kvalitet och miljö. Vi är naturligtvis också ackrediterade för att ”släcka 2:or” från bilprovningen, arbeta med kylanläggningar och kontrollera färdskrivare.

Vi har fyra toppmoderna lastbilsanläggningar i Värmland på orterna Karlstad, Kristinehamn, Arvika och Sunne. Tillsammans är vi ca 80 medarbetare som har ambitionen att vara Sverige-bäst på Scania.

Välkommen till oss!

Fakta om Lecab Lastbilar AB

Adress
Lecab Lastbilar AB
Välsviksleden 210
653 41 Karlstad
Se på karta

Region
Sverige
Värmlands län
Karlstads kommun

Telefon: +46 010 47 00 800

VAT nummer: SE5565619839

Se hemsidan

Contact Persons

Håkan Kindberg

Sänd till en kollega

0.092