23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RIAS Sverige

RIAS A/S är ett framgångsrikt börsnoterat bolag. Vi säljer och bearbetar plast i halvfabrikat där vi har ett brett sortiment till den Skandinaviska industrin och skyltbranschen. Vi ger råd om hantverksmässig och industriell bearbetning av material.

Dessutom är RIAS en distributör av produkter som säljs via återförsäljare i de nordiska länderna. Produkterna tillverkas huvudsakligen i plast, inklusive kanalplast, korrugerad takplast och andra tak, hängrännor, fasadpaneler, hobbyskivor mm.

RIAS A/S är ett dotterbolag i thyssenkrupp plastics och ingår därför i en av Europas ledande plastdivisioner den tyska thyssenkrupp materials AG koncernen. Vi arbetar med noga utvalda leverantörer bland världens ledande producenter av plast halvfabrikat.

Vårt syfte är att upprätthålla och expandera vår kompetens och kunskap och öka värdet för våra kunder och aktieägare. Vårt arbetssätt bygger på respekt, ärlighet och många års erfarenhet av våra produkter och först och främst för att betjäna våra kunder och möta deras krav och önskemål.
 

Nyheter

Fakta om RIAS Sverige

Adress
RIAS Sverige
Domkraftsvägen 1
197 40 Bro

Region
Sverige
Stockholms län
Upplands-Bro kommun

Telefon: +46 (0)8 121 374 20

Kontaktpersoner

P O Ekstrand P O Ekstrand
Yrke: Försäljningschef
Telefon: +46 (0)76-113 78 78
Patrik Olsson Patrik Olsson
Yrke: Säljare
Telefon: +46 (0)76-113 78 02

Sänd till en kollega

0.162