23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Endress+Hauser AB

Endress+Hauser är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Vi erbjuder processlösningar för flöde, nivå, tryck, analys och temperatur samt registrering och digital kommunikation. Vi optimerar kundernas processer vad gäller lönsamhet, säkerhet och miljöpåverkan. Våra kunder finns inom många olika branscher, bland annat inom kemisk industri, livsmedel, läkemedel och biovetenskap, kraft & energi, gruvnäringen, olja & gas och VA.

On-site kalibrering är en del av vårt erbjudande där vi erbjuder spårbar kalibrering direkt på plats hos er. Detta minskar ansträngningen och kalibrering kan utföras effektivt utan längre produktionsuppehåll när givare demonteras. Vi tillhandahåller alla kalibreringsprotokoll i vår molnlösning säkert och alltid tillgängligt för er. Våra servicetjänster erbjuder vi över hela Sverige.

Endress+Hauser AB är ett dotterbolag i Endress+Hauser koncernen. Som dotterbolag ansvarar vi för försäljningen av produkter och tjänster på den svenska marknaden. Företaget etablerades i Sverige år 1967 och hade då primärt fokus på nivåmätning. Med tiden har erbjudandet utökats och idag är vi en ledande leverantör inom processinstrumentering. Vi är idag ca 40 medarbetare med huvudkontor i Stockholm samt regionkontor i Malmö, Göteborg samt Sundsvall.

 

 

Se allaNyheter

Fakta om Endress+Hauser AB

Adress
Endress+Hauser AB
Box 1486
171 28 Solna

Region
Sverige
Stockholms län
Solna stad

Telefon: +46 (0)8 555 116 00

VAT nummer: SE5561047951

Anställda: +40

Kontaktpersoner

Paula Claesson
Avdelning: Marknad
Yrke: Marketing Communication Coordinator
Telefon: +46 8 555 116 32

Sänd till en kollega

0.142