23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Experten Group Sverige AB

Experten Group bildades år 2010 av entreprenörer med stora hjärtan, driv och engagemang för fordonsbranschen. Visionen och målsättningen är tydlig – att skapa något nytt. Vi är experter på service och reparationer av bussar, last- och transportbilar. Samtliga verkstäder är certifierade enligt ISO 9001 – Kvalitetsledning –  och ISO 14001 – Miljöledning.

Våra medarbetare gör oss unika. Vi har välutbildade tekniker som älskar sina jobb. De är alltid engagerade och lyhörda. De tar hand om våra kunder och deras fordon på bästa sätt. Bli kund eller medarbetare hos oss och upplev skillnaden!

I Experten-familjen finns idag fem bolag med 80 anställda på åtta orter. Vi är auktoriserade för Mercedes-Benz och Setra bussar, DAF lastbilar och VDL bussar. Dessutom arbetar vi med ett stort antal varumärken med kringutrustning och påbyggnationer för lastbilar och bussar.

I vår anläggning i Bro har vi utöver fordonsverkstaden en smedja och en mekanisk verkstad där vi tillverkar smideskonstruktioner, komponenter och utrustning efter kundernas önskemål. Vårt senaste tillskott är en komplett skadeverkstad med lackering för tunga fordon och husbilar i Enköping.

Experten Group Sverige AB
Avestagatan 61A
163 53 Spånga
Sverige
VAT nummer: SE5567753735
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.017