23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Widal Industri AB

År 1987 startades företaget Getinge Sliperi & Svets AB. Från början inriktades verksamheten på sliperi och polering. Detaljer som massiva fyrkantsstavar i stål och stålrör slipbearbetades för att sedan förkromas.

Idag är det i huvudsak plåtbearbetning som gäller men vi arbetar även i andra material såsom plast, gummi och kolfiber. Företaget har fyra olika verksamhetsområden; skärning, svetsning, kantpressning och stansning. Vi arbetar med legotillverkning av små och stora serier.

Vi är idag en komplett leverantör och har en maskinpark som är mycket väldimensionerad och anpassad för alla typer av plåtbearbetning. Våra kunder är välkända företag där slutanvändaren exempelvis är storkök, sjukhus, läkemedelsföretag och offshore industri.

Affärsidé

Widal Industri AB skall med sin spetskompetens i skärning övrig plåtbearbetning och svetsning, tillsammans med fokus på kvalitet, service och lönsamhet skapa ett kundvärde som möjliggör en expansion och tryggar anställningen för medarbetarna.

Produktion

Verksamhetsområde: Skärning / 3D / 5-axligt
I våra vattenskärningsmaskiner skär vi i de flesta förekommande material, allt från enkla till avancerade figurskärningar.

Med vår nya 5-axliga Beveljet-maskin kan vi skära 3-dimensionellt och  i fri form upp till 46°.                                               
Verksamhetsområde: Svetsning
Vi svetsar Mig, Tig och MMA. Därutöver finns plasmasvetsning i längdsvets och rundsvetsautomater. Rundsvetsning kan ske i diameter från 20 mm upp till 1300 mm och längdsvetsning från 150 mm i diameter och i längder upp till 1650 mm.

Verksamhetsområden: Kantpressning och Stansning
En hög kunskapsnivå på våra medarbetare tillsammans med en komplett och väldimensionerad maskinpark gör att vi är konkurrenskraftiga och utnyttjar vår maskinpark på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt.

Leverantörstjänster

Fakta om Widal Industri AB

Adress
Widal Industri AB
Ekebergsvägen 17
305 75 Getinge

Region
Sverige
Hallands län
Halmstads kommun

Telefon: +46 03554600

VAT nummer: SE5567150734

Anställda: 10-19

Certifikat: ISO 14001, ISO 9000

Kontaktpersoner

Peter Widal
Telefon: +46 035-54600

Sänd till en kollega

0.203