Ljusdesign för varje projekt och en komplett lösning för nybyggnation

Erbjuds
Upprättad
Förfallodatum
den 4 juni 2018

På Normasym har vi specialiserat på utveckling ljusdesign för alla typer av projekt och vi erbjuder även en komplett lösning för nya byggnader. Vi är stolta över att alltid erbjuda våra kunder de mest innovativa och tekniska mest avancerade produkter och vi undantag aldrig vår princip att utveckla produkter av mycket hög kvalitet.

För oss är det viktigt att följa lysprojektet från början till slut: vi är därför av designprocessen för produktion och installation hos kunden. Dessutom är våra produkter skapas i en skandinavisk anda med minimalistisk design, hög kvalitet och noggrann testning. Tillsammans säkerställer detta våra kunder exklusiva produkter och ett tillfredsställande resultat.

På Normasym har vi en bred och omfattande produktportfölj med exklusiva LED-produkter. Bredden i produktportföljen säkerställer att vi har en LED lösning oavsett dina unika behov och krav, och vi kan din partner LED oavsett projektets omfattning och ambition. Vår främsta uppgift av ett projekt är att utveckla och anpassa en unik lösning för dig som uppfyller alla dina individuella förväntningar och krav för din nya LED belysningslösning.

Hvis du vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe hhv. arkitekten, ingeniøren og entreprenøren samt dig som ejer en elektriker – eller elinstallatør virksomhed, kan du læse mere her.

Kontakt os også gerne her for mere information.
Leverantör
Normasym ApS
Kattegatvej 39
2150 Nordhavn
Danmark

Rune Søgaard Larsen
Telefon: +45 42505080


Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.158