23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Listeria, salmonella och coli? Har du mikrobiologiska utmaningar i produktionsmiljön?

Erbjuds
Förfallodatum
den 26 november 2022

FHS Scandinavia har 20 års erfarenhet av att hitta precis de lösningar som fungerar i de miljöer där bakterier förekommer. I Norge har vi många exempel på hur vi kan eliminera/minska listeria i fiskeindustrin, och vi använder dessa erfarenheter när vi arbetar med listeriaförekomster i andra livsmedelsindustrier. Till skillnad från andra bakterier så trivs Listeria med låg syrehalt i t.ex. förpackningar med kallskuret, men genom att installera UV-C i förpackningsområdet kan man eliminera listeria på ytor och utrustning. Dessutom kan LED-UV-arbetsbelysning minska förekomsten av listeria med upp till 1 log. Läs mer i våra fallstudier och artiklar på vår webbplats.

Coli-bakterier finns överallt i naturen och det är därför inte realistiskt att föreställa sig att man kan eliminera bakterien helt. Men med en specialutvecklad luftingrediens, L.O.G. Four, kan man stort sett reducera coli och den färdiga produkten uppnår då betydligt längre hållbarhet. L.O.G. Four har även gett bra resultat i kampen mot salmonella, något som beskrivs mer detaljerat i bifogade kataloger på denna sida.

Kontakta oss och hör mer om vår effektiva kamp mot listeria, salmonella och coli-bakterier med UV-C, LED UV och/eller L.O.G. Four.
Leverantör
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173

Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

1.096