23948sdkhjf

Annonsering

RT-Forum erbjuder prisvärd och effektiv marknadsföring som vänder sig direkt till din målgrupp inom trafik- och resebranschen.

Du kan annonsera i print, på webbplatsen och i vårt nyhetsbrev som vi skickar ut till 5184 personer i branschen.

Görel Johansson
Mediechef
gorel.johansson@nordiskemedier.se
+46 (0)736-82 53 65

Trafikforum:
Trafikforum är Nordens ledande branschtidning för all slags persontrafik utom flyg. Trafikforum synar allt från lokal och regional kollektivtrafik till långväga trafik med både buss, tåg och taxi. Hela Sverige bevakas och vi genomför även relevant internationell bevakning. Tidningen kompletteras av sin hemsida rt-forum med daglig rapportering samt nyhetsbrev varje vecka. Vi skapar egna branschmöten samt bevakar viktiga seminarier och mässor. Målgruppen är politiker och myndigheter med kollektivtrafik som ansvarsområde liksom fordonsleverantörer och leverantörer av utrustning till kollektivtrafiken.
Trafikforum har ett nära samarbete med Sveriges Bussföretag och utkommer som e-tidning samt tryckt papperstidning.

Medieinformation 2020 - Ladda ner här
Media information 2020 in English - Download
Materialspecifikationer - Ladda ner här
Submission of Ads - Download
Prepresspaket - Ladda ner (Zip)

Resforum:
Resforum är Nordens ledande branschtidning inom bussturism – inklusive beställningstrafik. Tidningen kompletteras av sin hemsida rt-forum med daglig rapportering samt nyhetsbrev varje vecka. Resforums målgrupp är företagsledare och andra chefer inom bussföretag, researrangörer samt bussresearrangörer.
Resforum distribueras tillsammans med Trafikforum och har ett nära samarbete med Sveriges Bussföretag. Resforum och Trafikforum utkommer både som e-tidning samt som tryckt papperstidning.

Medieinformation 2020 - Ladda ner här
Media information 2020 in English - Download
Materialspecifikationer - Ladda ner här
Submission of Ads - Download
Prepresspaket - Ladda ner (Zip)


Medlemskap och digital annonsering


Ett medlemskap kostar 6.800 kr/år. Läs mer om medlemskapet.
Medlemspaket - Läs mer här
Bli Medlem - Ladda ner här


Information


Riktlinjer för annonsörer
Det ska tydligt framgå för läsarna på RT-Forum vad som är en annons och vad som är redaktionell text. Annonser måste därför skilja sig från layouten - både på portalen och i nyhetsbrevet, så att läsarna inte vilseleds och tror att en annons är en artikel som skrivits av redaktionen.
I allmänhet uppmanas annonsörer att använda ett annat teckensnitt än vårt. På webbplatsen visas ordet Annons automatiskt precis ovanför bannern, i nyhetsbrevet ska ordet Annons tydligt visas högst upp i annonsen om det inte är alldeles uppenbart att det är en annons - detta för att följa marknadsföringslagen.
Om vi anser att annonsen är för nära redaktionella texter, kommer vi att begära att teckensnittet ändras och/eller lägga till företagslogotypen, så att det är uppenbart att det är en annons. Detta görs för att följa de regler som utfärdats av konsumentverket.

Allmänna villkor för annonsering och event - Ladda ner här

Sänd till en kollega

0.063