23948sdkhjf

Annonsering

RT-Forum erbjuder prisvärd och effektiv marknadsföring som vänder sig direkt till din målgrupp inom trafik- och resebranschen.

Du kan annonsera i print, på webbplatsen och i vårt nyhetsbrev som vi skickar till 5030 personer i branschen.

Paulina Stjernholm
MEDIECHEF
paulina.stjernholm@nordiskemedier.se
+46 (0)708 22 66 72

TRAFIKFORUM är Nordens ledande branschtidning för all slags persontrafik utom flyg. TRAFIKFORUM synar allt från lokal och regional kollektivtrafik till långväga trafik med både buss, tåg och taxi. Hela Sverige bevakas och vi genomför även relevant internationell bevakning. Tidningen kompletteras av sin hemsida rt-forum med daglig rapportering samt nyhetsbrev varje vecka. Vi skapar egna branschmöten samt deltar i alla viktiga seminarier och mässor. Målgrupperna är politiker och myndigheter med kollektivtrafik som ansvarsområde liksom samtliga leverantörer av fordon och all slags utrustning till kollektivtrafiken.

TRAFIKFORUM har ett nära samarbete med Sveriges Bussföretag och utkommer som prenumererad e-tidning samt tryckt papperstidning. Tidningen når alla beslutsfattare inom branschen.

TRAFIKFORUM:
Medieinformation 2018 - Ladda ner här
Media information 2018 in English - Download
Materialspecifikationer - Ladda ner här
Submission of Ads - Download
Prepresspaket - Ladda ner (Zip)

RESFORUM är Nordens ledande branschtidning inom bussturism – inklusive beställningstrafik. Tidningen bevakar alla nyheter inom dessa områden med fokus på Sverige och Norden. Tidningen kompletteras av sin hemsida rt-forum med daglig rapportering samt nyhetsbrev varje vecka. RESFORUM:s målgrupp är företagsledare och andra chefer inom bussföretag, researrangörer samt bussresearrangörer.

RESFORUM distribueras tillsammans med TRAFIKFORUM och har ett nära samarbete med Sveriges Bussföretag. RESFORUM och TRAFIKFORUM utkommer både som prenumererad e-tidning samt som tryckt papperstidning.

RESFORUM:
Medieinformation 2018 - Ladda ner här
Media information 2018 in English - Download
Materialspecifikationer - Ladda ner här
Submission of Ads - Download
Prepresspaket - Ladda ner (Zip)


Annonsering på webbplatsen - desktop och mobil


Nedanstående priser och kampanjer förutsätter medlemskap. Ett medlemskap kostar 6.800kr/år. Läs mer om medlemskapet Priser för icke-medlemmar är det dubbla.

Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna till profilering. Vi hjälper dig gärna med förslag till dina annonser. Telefon: +46 (0)73-682 53 77

Utformning av annonser ingår i nedanstående priser.

Vår sajt är responsiv och annonserna anpassar sig till den skärm de visas på. Skicka era annonser för nyhetsbrevet och portalen till vår marknadsavdelning på annons@nordiskemedier.se

Specifikationer annonsering - Ladda ner här
Specifications advertising - Download

Priser per månad för medlemmar
NamnPlaceringPris
1. ToppbannerArtikel12.000 kr
Startsidan + övriga sidor12.000 kr
2. HörnbannerArtikel6.500 kr
Startsidan + övriga sidor6.500 kr
3. SidbannerArtikelsida2.000 kr
Startsidan + Övriga sidor2.000 kr
4. TitelbannerArtikel13.000 kr
5. Kampanjbanner pos. 1Startsidan9.500 kr
Artikelsidan7.750 kr
Övriga sidor3.900 kr
6.Kampanjbanner pos. 2Startsidan8.500 kr
Artikelsidan6.000 kr
Övriga sidor3.000 kr
7. Gigabanner pos. 1Startsidan12.000 kr
8. Gigabanner pos. 2Startsidan8.500 krAnnonsering i nyhetsbrevet


Specifikationer annonsering - Ladda ner här
Specifications advertising - Download

Priser per utskick för medlemmar

NamnVänsterHöger
Toppannons3.000 kr3.000 kr
Mittenannons2.000 kr2.000 kr
Bottenannons1.500 kr1.500 krSpecifikationer 2019


Följande specifikationer gäller från 1/1 2019:

Specifikationer annonsering portalen - Ladda ner här
Specifications advertising web - Download

Specifikationer annonsering nyhetsbrev - Ladda ner här
Specifications advertising newsletter - Download

Ett års medlemskap och annonsering


Vi erbjuder ett förmånligt paket för blivande medlemmar. Utöver ett års medlemskap får ni också banners på sajten och annonser i nyhetsbrevet. Kontakta vår säljavdelning för mer information.
Folder Bli Medlem - Ladda ner här
Price overview for members - Download


Nativeannonsering


Vi erbjuder nativeannonsering – en annonsmärkt artikel som ligger integrerad i det övriga redaktionella flödet på nyhetsbrevet och sajten. Nativeartikeln syns som en puff på startsidan och som en artikel som är sökbar och delningsbar på sociala medier även efter att den tagits bort från startsidan. Ett relevant nativeinnehåll som adderar verkligt värde för läsarna får ofta mycket bra genomslag.

Artikeln utformas så att användaren upplever den som en naturlig del av plattformen och får gärna innehålla en positiv nyhet eller historia om er verksamhet. Det finns möjlighet att använda bilder och länka till en video.

Pris 15 000 kr/vecka inkl. telefonintervju av textförfattare.
Mer om nativeannonsering – Ladda ner här
Information about Native-advertising in English - Download


Platsannonsering


Träffa rätt i stället för brett när du söker personal. Med en platsannons i tidningarna RESFORUM och TRAFIKFORUM, i våra nyhetsbrev samt på webbplatsen träffar du rätt målgrupp och rikstäckande, du når både passiva och aktiva arbetssökande.

Pris
En månad på webben samt i nyhetsbreven: 5.995 kr

Kontakt
Paulina Stjernholm
MEDIECHEF
paulina.stjernholm@nordiskemedier.se
+46 (0)708 22 66 72


Information


Riktlinjer för annonsörer
Det ska tydligt framgå för läsarna på RT-Forum vad som är en annons och vad som är redaktionell text. Annonser måste därför skilja sig från layouten - både på portalen och i nyhetsbrevet, så att läsarna inte vilseleds och tror att en annons är en artikel som skrivits av redaktionen.
I allmänhet uppmanas annonsörer att använda ett annat teckensnitt än vårt. På webbplatsen visas ordet Annons automatiskt precis ovanför bannern, i nyhetsbrevet ska ordet Annons tydligt visas högst upp i annonsen om det inte är alldeles uppenbart att det är en annons - detta för att följa marknadsföringslagen.
Om vi anser att annonsen är för nära redaktionella texter, kommer vi att begära att teckensnittet ändras och/eller lägga till företagslogotypen, så att det är uppenbart att det är en annons. Detta görs för att följa de regler som utfärdats av konsumentverket.

Allmänna villkor - Ladda ner här

Sänd till en kollega

0.143