23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lyftbord - låg profil

Tillbaka till företagsprofilen.

EdmoLift’s lågbyggda lyftbord har en inbyggnadshöjd om endast 80 mm, vilket gör inbyggnadsgrop överflödig. Det ökar flexibiliteten när det gäller användnings- områden och minskar installationskostnaderna.

Det har tidigare sagts att ett lågbyggda lyftbord utgör en kompromiss mellan funktion och konstruktion för att få en extremt låg bygg- höjd. Nu är det slut på kompromisserna. EdmoLift levererar ett lågbyggt lyftbord med en funktion likvärdig ett konventionellt lyftbord. Ett gammalt marknads- önskemål som EdmoLift har löst genom ett nytänkande i konstruktionen som möjliggörs genom produktion i en egen högteknologisk laseruppbyggd produktionsanläggning.

Med flera olika utföranden och modeller, samt med lastkapaciteter mellan 600 kilo och två ton och lyftrörelser från 630 mm upp till 970 mm, kan vi erbjuda ett mycket stort urval.

Modeller med U- eller E-formade bordsskivor lämpar sig för pallhantering med pallvagn. Lågbyggda lyftbord med hel bordsskiva anpassas med en upp- körningsramp när en pallvagn eller annan hjulburen utrustning ska rullas på.

Lyftborden går att få i olika färger, med en rad olika tillbehör eller styrningsalternativ, allt efter kundens behov och önskemål. Några exempel på tillbehör inom denna produktgrupp är: Transport- och lyftbygel, fotmanöverdon, 1-fas aggregat och gränslägen.

Med EdmoLift’s lågbord har operatören alltid aktuellt gods i rätt arbetshöjd vilket ger möjlighet till en ergonomiskt rätt utformad arbetsplats.

Produktegenskaper

  • 24 V DC styrsystem och manöverdon med dödmans grepp.
  • IP54 godkänt elsystem.
  • Klämskyddsavstånd mellan samtliga rörliga delar på lyftbordet.
  • Uppfyller EU-normen EN 1570-1 - CE-märkt.
  • Överbelastningsskydd.
  • Justerbar och högkänslig skyddsram på bordsskivans samtliga sidor.
  • Borden är utrustade med slangbrottsventiler och mekaniska spärrar (självstyrande till låsläge) för service och underhåll.
  • Lyftborden har underhållsfria lager.
  • PLC styrning för enkel anpassning av specifika behov.
  • Användarmanual på 20 olika språk.

Fakta om EdmoLift AB

Adress
EdmoLift AB
Jägaregatan 11
871 42 Härnösand

Region
Sverige
Västernorrlands län
Härnösand kommun

Telefon: +46 (0)611-837 80

Fax: +46 (0)611-511 580

VAT nummer: SE5562411222

Anställda: 75

Certifikat: AAA, FR2000

Kontaktpersoner

Mikael Fernlund
Telefon: +46 (0)70 2656366

Sänd till en kollega

0.219