23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sista chansen att ta del av ditt boka-tidigt-erbjudande!

Persontrafik är en av Europas absolut viktigaste mötesplatser för alla verksamma inom kollektivtrafikbranschen. Köp ditt konferenspass till och med den 30 juni och få boka tidigt-rabatt.

Om du köper ditt konferenspass  i dag får du boka tidigt-rabatt. Nu kan du även välja bordsplacering i samband med din bokning till branschfesten. Med ditt seminariepass har du tillgång till hela seminarieprogrammet vilket inkluderar Persontrafik, Skolskjuts- och Färdtjänstdagarna programpunkter. Du har också chansen att träffa våra utställare.

Konferensprogrammet riktar sig till dig som är verksam inom nordisk kollektivtrafik. Med ditt konferenspass kan du botanisera bland våra konferenspunkter. I programmet hittar du allt från gemensamma och dagsaktuella branschfrågor till framtid och utveckling. Du får lyssna till ledande föreläsare, politiker och branschexperter. Konferensen kommer att kompletteras och uppdateras kontinuerligt fram till premiärdagen.

Välj mellan tre typer av konferenspass:
3-dagarspass inklusive branschfest. Kostnad: 5 525 kronor. Ordinarie pris: 6 775 kronor. Till bokningen.
3-dagarspass. Kostnad: 4 930 kronor. Ordinarie pris: 6 180 kronor. Till bokningen.
1-dagspass. Kostnad: 3 440 kronor. Ordinarie pris: 4 060 kronor. Till bokningen.

Om Persontrafik
Persontrafik är en av Europas absolut viktigaste mötesplatser för alla verksamma inom kollektivtrafikbranschen. Syftet är att erbjuda attraktiva, miljövänliga och kundanpassade lösningar med resenären i centrum. Nya erfarenheter, tuffa utmaningar och nya lösningar har vuxit fram. Persontrafik 2022 blir tillfället när branschen samlar ny kraft och blickar framåt.

Läs mer om Persontrafik 2022

Sveriges Bussföretag
Box 5384
102 49 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE8020177781

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047