23948sdkhjf

Göteborgs Varvet med taxi

Under lördagens löparfest Göteborgs Varvet rullade Taxi Göteborg ut röda mattan. På femton platser längs banan plockade taxi upp trötta löpare och körde dem till målområdet.
För Taxi Göteborg är alla löpare vinnare, därför delades det ut t-shirts med medaljtryck, kexchoklad och vattenflaska till dem som bröt loppet och fick skjuts till målområdet.

- Vi tycker att alla som ställer upp i Göteborgs Varvet är vinnare och det är mycket som kan hända under loppet. Det är klart att man ska ha en medalj även om man inte klarar sig till mål på egen hand, säger Lars Backström, vd Taxi Göteborg.

Håll? Skoskav? Andfådd? Höjdskräck? Anledningarna kan vara många när man tvingas bryta ett halvmaraton. Och kanske är man då inte så sugen på att promenera tillbaka till målområdet. Därför tog Taxi Göteborg ut 15 bilar som stod utplacerade längs banan. En röd matta visade vägen till bilen och väl inne i bilen belönades man med t-shirt, kexchoklad och vattenflaska - precis som om man kommit i mål på riktigt.

- Idén är rolig och den går helt i linje med hur vi vill att Taxi Göteborg ska se ut och känns för göteborgare och våra gäster i staden. Vi vill vara det välkomnande och trygga valet när man vill åka någonstans i Göteborg med omnejd. Reklambyrån Dragster ligger bakom kampanjen och vi tycker den är klockren, säger Lena Dahlström, försäljnings- och kundansvarig Taxi Göteborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078