23948sdkhjf

Hanson vd för Prospero Stockholm

Jonatan Hanson är sedan mitten av december tf vd för Prospero Management i Stockholm – han kom till det nya företaget efter 19 år på Hogia i Stenungsund.

Redan under sommaren 2018 kom Jonatan Hanson till Prospero direkt efter alla år på Hogia. Stockholmsbolaget är inrymt i den legendariske finansmannen Krügers huvudkontor som numera är ett kontorshotell på Västra trädgårdsgatan mitt i city.

– Jag tyckte Prospero var spännande med alla kollektivtrafikkunder och intressanta kollegor och såg direkt att jag kunde återanvända min erfarenhet av IT, kollektivtrafik och ledarskap. Det var det som drog, säger Jonatan Hanson.

Han betonar att Prospero är en liten koncern där Stockholmskontoret är ett eget bolag. På så vis får man en närhet till kunden och alla kan ta sitt ansvar för resultatet mot kund.

– Att jobba för ett hållbart samhälle och hjälpa våra kunder inom offentlig verksamhet att utveckla sin verksamhet, det driver oss. Ofta börjar det med att vi hjälper till med upphandling, som kanske är det mest centrala verktyget för utveckling av offentligt finansierad verksamhet, säger Jonatan Hanson.

Många kunder finns inom så kallad 24-7-verksamhet, exempelvis informationscentraler, trafikledning som drivs under dygnets alla timmar, helg som vardag. En sådan verksamhet skall fungera uthålligt även när påfrestningarna är stora.

– Det har vi ett antal medarbetare som har erfarenhet av, andra kollegor är experter inom trygghet och, säkerhet, därav har Prospero varit med om att utvärdera den gångna sommarens omfattande bränder i Dalarna, säger Jonatan Hanson.

Övriga medarbetare har stora erfarenheter inom trygghet, säkerhet och uthållighet. Därav har Prospero varit med om att utvärdera den gångna sommarens omfattande bränder i Dalarna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.187