23948sdkhjf

Roula till Vector Noridic

Amira Roula blir ny vd för Vector Nordic efter Tomas G Olsson som blir styrelseordförande i bolaget som i våras inledde ett samarbetar med Sveriges Bussföretag.

Amira Roula kommer närmast från Bentley Systems/Agency 9, där hon varit försäljningsansvarig för Norden. Amira Roula har en masterexamen i finans från Handelshögskolan och en kandidatexamen i Industrial Engineering & Management från Tekniska Högskolan.

– Innan dess jobbade jag inom finansbranschen, säger Amira Roula till rt-forum. Hon fortsätter:

– Jag har ingen bakgrund i resebranschen, men tycker det är mycket intressant att jobba med försäkringar i kombination med just resebranschen. Det tycker jag är väldigt spännande, många av våra kunder är faktiskt företag jag har rest med. Så det här blir en fantastisk kombination, när jag fick det här erbjudandet gick det inte att tacka nej.

Har du tidigare haft kontakt med bussreseföretag?

– Inte ännu, men nu ska jag snabbt ändra på det och utveckla vårt samarbete.

Avtalet med Sveriges Bussföretag togs upp i våras, läs HÄR!

Vector Nordic AB bildades för närmare tre år sedan på initiativ av SRF, Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen, för att underlätta för medlemsföretagen att skaffa finansiella säkerheter för de resegarantier som dessa enligt lag måste ställa. Vector förser nu researrangörer i samtliga nordiska länder samt i Estland med finansiella säkerheter för såväl resegarantier som de garantier som IATA och SilverRail kräver.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094