23948sdkhjf

Firth till WSP

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

WSP har rekryterat Daniel Firth som har 20 års erfarenhet av stadsutveckling – han ska jobba både i Sverige och Kanada.

Daniel Firth kommer närmast från den regionala trafikmyndigheten i Vancouver, men har också varit ansvarig för strategiska utvecklingsfrågor på trafikkontoret i Stockholm under tio år. Daniel Firth kommer arbeta brett med stadsplanerings- och trafikfrågor och verka både i Sverige och i Kanada. Att samarbeta i projekt över hela världen lockade Daniel Firth till WSP.

Jag har jobbat med WSP i många år, både i Sverige och i Kanada. Samarbetet har alltid fungerat mycket väl – några av de smartaste personer jag träffat jobbar på WSP. Det ska bli jättekul att vara en del av den här spännande organisationen, säger Daniel Firth.

Daniel Frith drivs av att var en del av lösningen på de utmaningar som stora städer står inför idag och är ett stöd när beslutsfattare behöver hjälp och verktyg att komma vidare. Han har dessutom ett särskilt intresse för och erfarenhet av trängselavgifter, något som är mycket aktuellt i många städer i världen just nu. Det har han arbetat med både i London och Stockholm och ledde även en stor utredning i Vancouver.

Daniel Frith kommer att arbeta med bland annat scenarioplanering, trafikstrategier och trafiksäkerhetsprogram för storstadskommuner, men också inom bredare frågor så som klimat, segregering och ojämlikhet.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.126