23948sdkhjf

Nya biljettsystemet på Kollektivtrafikdagen!

Hur blir det med det nya nationella biljettsystemet egentligen? – statens utredare Gerhard Wennerström reder ut begreppen på Kollektivtrafikdagen 19 maj.

Gerhard Wennerström, vd för Samtrafiken. lämnade utredningen om ett nytt nationellt biljettsystem för kollektivtrafiken förra våren. Sedan dess har det inte hänt så mycket, kan man tycka. Men på Kollektivtrafikdagen får deltagarna veta mer – för det nationella systemet kommer att införas omsider, enligt Gerhard Wennerström.

Det har länge talats om att ett nationellt biljettsystem vore önskvärt för att förenkla kollektivtrafikresandet. Men först med det så kallade ”Januariavtalet” mellan regeringen, Centerpartiet och Liberalerna blev det ett beslut på riktigt. På Kollektivtrafikdagen 19 maj får vi veta mer om hur det praktiskt ska gå till.

För mer information och anmälan om deltagande, klicka HÄR!

Kollekitvtrafikdagen 19 maj genomförs totalt coronasäkert med Alexandra Pascalidou som moderator. Branschmötet är i år ett webbinarium men flertalet medverkande finns i studion medan deltagarna själva väljer platsen för sitt deltagande.

Kommentera en artikel (1)
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078