23948sdkhjf

Ahlenius och Dahlsten till Busstorget 2021!

Jessica Ahlenius och Marcus Dahlsten klara för Busstorget - två av branschens tungviktare kommer till branschmötet 15 april 2021!

Fler programpunkter för det digitala Busstorget, som genomförs 15 april, är nu klara. Under Busstorget kommer Sveriges Bussföretags branschchef Anna Grönlund bland annat att samtala med Jessica Ahlenius, vice vd på Bil Sweden respektive Marcus Dahlsten, vd för Sveriges Bussföretag och Transportföretagen.

Bil Sweden är branschorganisation för de busstillverkare som tillsammans med Sveriges Bussföretag arrangerar Busstorget. Under det gångna året har fordonstillverkarna fört en intensiv dialog med sina kunder – bussföretagen. 2020 präglades av såväl frustration som förtvivlan, men framförallt av en otroligt tuff ekonomisk verklighet. Fordonstillverkarna lever i symbios med sina kunder och pandemins effekter på turistbussbranschen har såklart också påverkat deras verksamhet. Om detta, men också om hur det i krisens spår uppstått diskussioner om leveranser, betalningar och avtal kommer Anna och Jessica samtala.

Marcus Dahlsten hann inte arbeta så länge i sin nya roll innan persontransportsektorn drabbades hårt av coronapandemin. Det senaste året har hans arbete därför präglats av ett omfattande lobbyarbete med att få till stöd till branschens drabbade företag. Samtidigt har Marcus varit del i arbetet kring LAS-uppgörelsen som kommer påverka bussbranschen framöver.

Anmäl dig till Busstorget och lyssna på Jessica Ahlenius, Marcus Dahlsten och våra övriga medverkande på årets digitala Busstorg den 15 april - KLICKA HÄR

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094