23948sdkhjf

Digitala Busstorget genomfört!

Busstorget 2021 genomfördes helt digitalt men samlade ändå många deltagare från hela bussresebranschen - aktuella frågor lyftes under ett par timmar.

Busstorget 2021 genomfördes 15 april mellan klockan 11:00 och 13:30. Tät information om branschens frågor både om pandemin men också annat av högsta intresse för branschen.

– I dessa oerhört svåra tider för många turistbussföretag och bussresearrangörer behöver vi i hela branschen samlas, få prata med varandra och samtidigt tillsammans manifestera turistbussens betydelse. Fordonsindustrin har också haft tuffa tider, men i våra dialoger ser vi ändå ett positivt intresse och ett starkt engagemang från Busstorgets partners för att tillsammans genomföra ett Busstorg 2021. Då vi fortfarande är i pandemin och har den nya pandemilagen att rätta oss efter genomförs Busstorget digitalt i år, säger Anna Grönlund, branschchef Sveriges Bussföretag inom Transportföretagen och Svenskt Näringsliv.

Mer information om Busstorget 2021 kommer att redovisas framöver på RT-Forum och i Resforum nr 2 som utkommer 3 juni kommer en uppdaterad sammanställning. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094