23948sdkhjf

Hon blir ny hållbarhetschef på Infranord

Järnvägsentreprenören Infranord strävar efter att bidraga ytterligare till den hållbara samhällsutveckling samt de nationella miljö- och klimatmålen. Därför har bolaget anstält en ny hållbarhetschef, Sara Selegran, som ska leda och utveckla arbetet med att implementera hållbarhetsfokus i verksamheten.

– Social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet är oerhört viktigt för att Infranord långsiktigt ska bibehålla den positiva utveckling som bolaget har. Utmaningen på miljöområdet är omfattande i byggbranschen för att klara nationella mål och jag är därför väldigt nöjd med att vi rekryterat Sara Selegran till hållbarhetschef i Infranord, säger Henrik Löfgren, vd för Infranord i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag är övertygad om att hennes omfattande erfarenhet inom miljöområdet i kombination med en hög grad av affärsmässighet kommer bidra till Infranords långsiktiga utveckling.

Tidigare har Sara Selegran arbetat inom myndigheter och bygg- och anläggningsföretag. Hon kommer senast från Veideke Industri där hon arbetar som affärsutvecklingschef. Innan dess har Sara Selegran arbetat på NCC Industry, Svevia och Länsstyrelsen Västerbotten.

Den nya tjänsten tillträder hon den 1 maj 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109