23948sdkhjf

Hon blir ny regionchef på Infranord

Den 1 maj tillträder Angelika Bohlin som ny regionchef för region Syd på Infranord, och efterträder då Jörgen Jumark på posten. Tidigare har Angelika Bohlin arbetat inom Skanska som regionchef för asfalt- och bergmaterialverksamheten och har tio års erfarenhet av ledande roller inom företaget.

– Angelika har en bred erfarenhet från entreprenadbranschen med roller inom olika stabsfunktioner och som chef. Angelikas personliga egenskaper i kombination med hennes erfarenhet kommer starkt bidra till den fortsatta utvecklingen av verksamheten i region Syd. Vi får också ytterligare ett perspektiv i koncernledningen i genomförandet av vår strategi för 2022 och framåt, säger Henrik Löfgren vd för Infranord i en kommentar.

Förutom att ha verkat inom asfalt- och bergmaterialverksamheten har Angelika Bohlin erfarenhet av att arbeta med drift- och underhåll på vägar.

– Hållbart resande med järnväg är vår framtid och det ska bli spännande att få vara en del av den utvecklingen i min nya roll. Samtidigt som jag får lära mig mycket nytt kan jag bidra med min erfarenhet från en mix av entreprenad, logistik och industriell verksamhet, säger Angelika Bohlin.

I samband med den nya rollen går Jörgen Jumark vidare till ny tjänst på Infranord.

Artikeln är en del av vårt tema om TRAFIK: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Snötåget slutar gå i vinter
Skellefteå buss: "Modiga beslut bakom kraftig ökning av resenärer"
Laddat i Norrland: Första publika stationen
Omfattande bluff mot Skånetrafiken
Krisande fordonstillverkare byter vd
Levererar spänning åt Svealandstrafiken
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109