23948sdkhjf

Trivector Traffic gör ägarskifte

Konsultföretaget Trivector Traffic har ingått ett ägarskifte. Innan jul köpte medarbetar Trivector Traffic av grundarna, och företaget kommer att fortsätta vara en fristående, oberoende och samhällsengagerad aktör i transport- och samhällsbyggnadsbranschen.

Det har varit en fantastisk resa vi gjort. Från starten i Lund 1987 till den successiva och organiska tillväxten via kontoren i Stockholm och Göteborg, säger Christer Ljungberg, en av Trivectors grundare i ett pressmeddelande.

Samtidigt tar Lena Smidfelt Rosqvist över som ny vd för Trivector Traffic. De två grundarna Christer Ljungberg och Per Gunnar Andersson kommer att fortsätta som seniora konsulter och rådgivare.

Vi som tar över känner oss fantastiskt glada över att vara en del av den fortsatta utvecklingen av Trivector Traffic. Med alla engagerade och kompetenta medarbetare ser vi fram emot ytterligare minst 34 framgångsrika år, säger Lena Smidfelt Rosqvist, nytillträdd vd för Trivector Traffic

Samtidigt blir Trivector-koncernen numera Trivector-gruppen där processerna att ändra ägandet i Trivectors två andra verksamhetsbolag – Trivector LogiQ och Trivector System –  pågår och förväntas bli genomförda under våren 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094