23948sdkhjf

Movebybike i samarbete med Dott

Movebybike Europe har ingått ett avtal med det nederländska mikromobilitetsföretaget Dott, där Movebybike kommer att assistera Dott med att ladda deras elscootrar via sina city-hubbar. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Mikromobilitetsföretaget kommer att introducera elsparkcyklar i Sverige, men är sedan tidigare verksamma i Belgien, Finland, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Spanien samt England.

Vi är glada för vårt nya avtal med Dott, det påvisar en tydlig kvalitetsstämpel och position för Movebybike. Dott är en internationell aktör som är etablerad i flera storstäder i Europa har nu valt att expandera till Sverige, de har nu valt oss för att tillgodose deras logistik med hjälp av våra city-hubbar. Idag assisterar vi framförallt Voi med deras elsparkcyklar och vi är nöjda med att nu expandera den delen av vår verksamhet vilket går i linje vår tillväxtresa, säger Lisette Hallström, vd Movebybike i en kommentar.

Samarbetet mellan de två företagen träder i kraft i februari 2022, gäller initialt i Stockholm och har ett värde på över fem miljoner svenska kronor per år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Arrival får ny vd igen – kapar personalstyrkan med hälften
Volvos finanschef lämnar omedelbart
REPORTAGE: Högdalsdepån – hjärtat i tunnelbanan
Branschen vill se fler donerade bussar till Ukraina
Striden om Hogia fortsätter
Ny biljettapp förenklar resandet
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.11