23948sdkhjf

Vy Flygbussarna prisas för mångfald

Tidigare förra året delade Evolve ut sin mångfaldscertifiering till Vy Flygbussarna för deras arbete med mångfald. Certifikatet syftar till att ger arbetsgivare verktyg för att arbeta med mångfald på ett strategiskt vis och där med jobba mot diskriminering.

Vi är övertygande om att ett aktivt arbete med mångfald ökar vår trovärdighet i relation till våra gäster och omvärlden. Att ha medarbetare med olika erfarenheter och bakgrund ger oss kunskap och perspektiv som hjälper oss att förstå våra gästers behov och utvecklar vår tjänst och service. Vi är därför mycket glada och stolta över denna certifiering säger Zakaria Abna-Aissa, affärsområdesdirektör Vy Buss, kommersiella avdelning i en kommentar.

För två år sedan började Vy Flygbussarna sitt arbete med mångfald som nu har lett fram till certifikatet. För att få det har företaget uppfyllt fem bedömningsområden inom mångfald, nämligen: styrdokument, rutiner, rekrytering, arbetsmiljö och trivsel, samt varumärke och organisationsutveckling. Certifieringen gäller i tre år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Busstorget 2023: Här är programmet
Dubbelspåriga planer
Transportföretagen vill se justerade kör- och vilotidsregler
Ska leda Visit Roslagen
Förarlös taxi flydde polis – nu vill staden sätta P
REPORTAGE: På besök i Keolis bussdepå
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.11