23948sdkhjf

Vy Flygbussarna prisas för mångfald

Tidigare förra året delade Evolve ut sin mångfaldscertifiering till Vy Flygbussarna för deras arbete med mångfald. Certifikatet syftar till att ger arbetsgivare verktyg för att arbeta med mångfald på ett strategiskt vis och där med jobba mot diskriminering.

Vi är övertygande om att ett aktivt arbete med mångfald ökar vår trovärdighet i relation till våra gäster och omvärlden. Att ha medarbetare med olika erfarenheter och bakgrund ger oss kunskap och perspektiv som hjälper oss att förstå våra gästers behov och utvecklar vår tjänst och service. Vi är därför mycket glada och stolta över denna certifiering säger Zakaria Abna-Aissa, affärsområdesdirektör Vy Buss, kommersiella avdelning i en kommentar.

För två år sedan började Vy Flygbussarna sitt arbete med mångfald som nu har lett fram till certifikatet. För att få det har företaget uppfyllt fem bedömningsområden inom mångfald, nämligen: styrdokument, rutiner, rekrytering, arbetsmiljö och trivsel, samt varumärke och organisationsutveckling. Certifieringen gäller i tre år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.203