23948sdkhjf

Ytterligare en stororder för Ebusco

Fordonstillverkarna fortsätter att växa i Sverige. Tecknar avtal med Connect Bus.

Juni månad markerade Ebuscos första kontrakt av bussar i Sverige. Då tecknade tillverkarna avtal med Svealandstrafiken om 23 stycken 18-meters Ebusco 3.0 bussar. Sedan dess har elbusstillverkarna tecknat ett stort avtal med Nobina om 76 bussar och nu är det dags för nästa leverans av Ebusco 3.0 i Sverige: nämligen till Connect Bus.

Totalt kommer 47 stycken Ebusco 3.0 12- och 18-metersbussar att levereras till Connect Bus verksamhet i Växjö under slutet av nästa år.

– Det är fantastiskt att se att vi strax efter vårt första kontrakt nu kan gå rakt fram med ett andra kontrakt med en vacker kund som Connect Bus. Det är ännu en bekräftelse på att våra tillväxtplaner kan genomföras, både hos befintliga kunder och, som i det här fallet, hos nya kunder. Vi ser fram emot det fortsatta samarbetet med Connect Bus, säger Peter Bijvelds, vd för Ebusco.

Connect Bus bedriver kollektivtrafik, skolskjutstrafik och specialtrafik för kommuner och trafikhuvudmän. Företaget har cirka 3 700 anställda och cirka 2 600 fordon i drift. Bolaget kommer från en sammanslagning av två svenska och fyra norska företag.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.469