23948sdkhjf

Hon blir ny chef för Järnväg på WSP

Analys- och teknikkonsultbolaget WSP har fått en ny chef för sektion Järnväg.

Det blir EvaHelena Dahl som tidigare varit sektionschef för Samhällsutformning på WSP samt jobbat på Trafikverket.

– Jag är väldigt glad att kunna presentera EvaHelena som ny chef för Järnväg. Hon har helt rätt erfarenhet för att ta denna roll där hennes egenskaper som ledare och hennes kunskaper om komplexa projekt kommer väl till pass. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med EvaHelena, säger Anna Lundman, chef för transport och infrastruktur på WSP.

Tidigare stod det klart att WSP fått i uppdrag att utforma en av etapperna på Fyra spår Uppsala samt tunnelutformning, järnvägstekniska system och fyra stationer i tunnelbaneutbyggnaden mellan Fridhemsplan och Älvsjö.

– Spårbunden trafik för med sig mycket positivt i utvecklingen av vårt samhälle och det är framför allt det som driver mig. På WSP har vi verkligen kompetens och förmåga att se till helheten och att arbeta för långsiktigt hållbara transportsystem. Det finns både yrkesstolthet och arbetsglädje i att det vi arbetar med är viktigt för framtiden. Detta tillsammans med vår kultur av att dela med sig av kunskap har lockat mig till WSP, inte bara en utan två gånger, säger EvaHelena Dahl.

Artikeln är en del av vårt tema om TRAFIK: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096