23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Trebema är det familjeägda VVS-företaget – på väg mot framtiden

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Är du bosatt i Sverige kan det givetvis vara en fördel att välja Trebema. På grund av sin svenska bakgrund är det just det svenska och nordiska klimatet man förstår sig bäst på.

Trebema AB är det stolta och svenska familjeföretaget som sprider sin expertis inom VVS, och i synnerhet inom området för varmvattenberedare och värmepannor. Ett familjeföretag som håller hårt om sin kunskap som konst, och som inte desto mindre är välkänd inom välsorterade affärer för hem och bygg. Calmarpannan och Calmarberedaren sägs redan vara riktiga klassiker, och är det inte det rustika och nästan retroaktiga utseendet på vissa produkters design, är det givet att det är kvalitén man som kund och användare uppskattar – år efter år. På så sätt kan man redan konstatera att Trebema är en garant för framtidens kvalitativa VVS, och dessutom är en av de få företag som arbetar på en lite mindre och mer personligare skala precis som man gjorde förr. Här på RT forum uppskattar vi de produktioner och företag som arbetar för generationens allmännytta, varför vi kan tycka att det är viktigt att lyfta ett företag som detta och inte desto mindre frågor om transparens, närhet, och kvalitet.

Svenska Trebema förstår sig på det svenska klimatet
Är du bosatt i Sverige kan det givetvis vara en fördel att välja Trebema. På grund av sin svenska bakgrund är det just det svenska och nordiska klimatet man förstår sig bäst på. Produkter för värme som håller länge och är anpassade just till våra kalla vintrar uppe i norr – och nu de allt varmare somrarna och all den kontrast och den naturliga förslitning det innebär. Kanske har du å andra sidan behov av produkter från en tillverkare du kan lita på när du köpt bostad utomlands och samtidigt lätt vill ha tillgänglighet till när du är hemma i Sverige. Trebema finns redan i tjugo länder, vilket är en bra anledning till att välja produkter härifrån. Exempelvis kan man redan rekommendera Trebema kalklösare då rören enkelt kan lida av förkalkning då de endast används sporadiskt, dvs. när du besöker din bostad utomlands. Här har man till och med möjlighet att inspireras av traditioner som är vanligare utanför Sverige – nämligen användandet av bidé. Trebema tillverkar och säljer även bidé och bidéblandare vilket många mångt och mycket påstår bli en vana även i Sverige på grund av dess hälsoeffekter. Frågan om man ska införa bidé i kommunala sammanhang, såsom på toaletter i buss och på tåg, blir allt mer intressant och spridd. Det är på just dessa platser som bakterienivåer kan räknas till förhöjda nivåer, samtidigt som de båda är stängda utrymmen och då i synnerhet för långresor. Självklart betyder det att resenärer utsätts för förhöjda risker som enkelt hade kunnat förhindras.

Ett självklart val för VVS ombord
För oss på RT forum ser vi positiva effekter av ett utökat användande av hygienartiklar så som bidé och rent komfort-skapande installationer som ett företag, som dessutom är svenskt, erbjuder oss på ett kortare avstånd och ett personligare plan. För både hemmabruk och bruk på vår reseort eller när vi är på väg. Enligt erfarenhet är det just dessa värmepannor vi rekommenderar till bostadsköparen, eller varför inte husbilsresenären.

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047