23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Läxhjälpsföretaget: Fler fordonselever vill ha läxhjälp

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Läxhjälpsföretaget SmartStudies vittnar om att det blir fler och fler elever på fordonsprogrammet

Elever efterfrågar hjälp med studierna av en privatlärare. 

Fordons- och transportprogrammet är ett yrkesprogram på gymnasiet som leder till att man bland annat kan arbeta som yrkesförare eller mekaniker. Men utbildningen innehåller inte bara praktiska ämnen – utan också en hel del teoretiska ämnen som matematik och engelska. SmartStudies upplever att det blir fler och fler elever på fordonsprogrammet som vill ha läxhjälp. Mer information om SmartStudies läxhjälp Stockholm och i andra städer finns här

Läxhjälp – ett sätt att komma in på drömutbildningen
Det finns goda möjligheter för den som läst fordons- och transportprogrammet att få jobb direkt efter gymnasiet. Men det är också många som vill plugga vidare efter utbildningen, exempelvis inom logistik. Om man känner att det är svårt att få betygen att räcka till för att komma in på drömutbildningen, eller att man vill ha mer lärarledd undervisning, är ett bra alternativ att anlita läxhjälp.

9 av 10 höjer sina betyg
Studiehjälp är en beprövad metod för att höja dina studieresultat. Allakando är en annan läxhjälp aktör som har varit mycket framgångsrika i sin läxhjälp – 9 av 10 av deras elever förbättrar sina betyg efter att ha fått privatundervisning. Det beror på att bolaget arbetar med en mycket särskild pedagogisk metod som utgår ifrån idén om att alla kan mer än de tror, bara de får rätt förutsättningar för det. Med ansträngning, vilja och en duktig lärare är det möjligt att nå väldigt långt. Här får du mer information om deras pedagogiska idé.-

Erfarna lärare är nyckeln
Det finns ett starkt stöd i forskningen för att den viktigaste faktorn för att en elev ska förbättra sina kunskapsresultat, är att den får tillräckligt med undervisningstid av en bra lärare. Därför är det viktigt att lärarna besitter både goda ämneskunskaper och en god pedagogisk förmåga. Ett exempel på hur man framgångsrikt kan arbeta med rekrytering av mattelärare är Allakando, som har en av branschens mest noggranna rekryteringsprocesser.

Skräddarsytt upplägg för att passa dig
Oavsett var du bor i landet, så har du möjlighet att få fysisk läxhjälp. Det behöver inte handla om att du vill ha hjälp med gymnasiestudierna, utan det kan också handla om att du vill ha mattehjälp inför högskoleprovet. Men du behöver inte låsa dig till fysisk undervisning, det finns stora möjligheter att få läxhjälp online. Allakando läxhjälp online har funnits länge och för många ämnen.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047