23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Månadens resa: Honey, honey du måste se ABBA Voyage!

| Medlemsnyhet | Företag RK Travel Group

Voulez-Vous åka till London? Säg I Do, I Do, I Do... för Mamma Mia vilken monumental showupplevelse ABBA Voyage är!

Du ska alltså på konsert med ABBA, och ja det är ABBA som står på scenen, men ändå inte. Det är så verkligt att upplevelsen är total och konserten måste ses för att man ska förstå. Abbatarerna som underhåller dig är gjorda utifrån en teknik som bara kan återskapa artister som fortfarande är i livet, annars blir det inte så här verklighetstroget. Alla rörelser, all sång och mycket musik är inspelad av originalmedlemmarna i nutid och du får vara med om en ”riktig” livekonsert med de svenska musikhjältarna. 

Ett fan eller inte, det spelar ingen roll! Njut av 90 minuter med hit efter hit, kombinerat med ett dansande publikhav, allsång från läktarna och en magisk ljusshow. Plus en rad överraskningar som vi inte berättar om. Detta är garanterat en succé för dina grupper och gäster. Se och hör mer här.

RK Travel Group har ingått ett partneravtal med ABBA Voyage och kan med glädje paketera din London-resa inkl. konsertbiljetter till förmånliga priser och villkor. Vi hjälper dig med flyg, hotell, inhyrd buss samt övriga arrangemang och besöksmål. Välkommen att kontakta oss, oavsett om du har programresor eller kör resor för företag & föreningar.

RK Travel Group är Nordens ledande grossist för gruppresor. Hela reseförslaget, plus 255 till,  hittar du på rktravelgroup.se

Samtliga foton: © Johan Persson

Medlemsnyhet

Företag
RK Travel Group

Odinsgatan 13
411 03 Göteborg
Sverige
RK Travel Group

Bilder och video

ABBA Voyage \nRK Travel Group

Sänd till en kollega

0.094