23948sdkhjf

Interbus växer på marknaden – köper Rolls Buss

Interbus stärker sin position genom förvärv av Rolls Buss.

Interbus har förvärvat det Stockholmsbaserade bolaget Rolls Buss som bedriver beställningstrafik i och utanför Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande.

Rolls Buss kommer fortsatt att verka under det egna varumärket men kommer att få ta del av Interbus adminstration och rutiner, något som kommer att förenkla Rolls Buss affärer, enligt pressmeddelandet. 

– Vi är glada över det strategiska förvärv som Rolls Buss innebär för oss att kunna bredda vårt utbud och stärka vår närvaro på marknaden ytterligare. Vi ser fram emot att välkomna både deras kompetenta team och nya kunder till Interbus-familjen, säger Roger Mathiasson, vd på Interbus, i en kommentar.

Thomas Ström, ägare av Interbuskoncernen, tillägger:

– Jag är mycket nöjd med den strategiska utvecklingen som skett efter pandemin och vi som bolag är öppna för fortsatt tillväxt. Med dagens förvärv av Rolls Buss har vi stationer både Norr och Söder och Stockholm och ökar vår räckvidd.

Interbus är baserade i Stockholm, Göteborg och Malmö och kör bland annat åt kongressarrangörer, kryssningsagenter, turoperatörer, företag och resebyråer. För fyra år sedan köpte Thomas Ström Interbus.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111