23948sdkhjf

Solaris öppnar Göteborgskontor

Framgångarna för Solaris Bus Sweden leder nu till etablering i Göteborg. Detta sker i samband med att Jonas Helsner värvats som försäljningschef.
Som rt-forum.com rapporterade förra veckan har Slavic Shevchuk nu bestämt sig för att expandera rejält på den svenska bussmarknaden. Bolaget har under sitt första år nått en omsättning om cirka 500 miljoner kronor. Solarisbussar har redan börjat rulla i Stockholm, Göteborg och i Trelleborg. Fortsättning följer mycket snart, enligt Slavic Shevchuk.

– Det är naturligtvis mycket glädjande att vi växer så snabbt, men nu behöver vi förstärka vår organisation. Därför har vi anställt Jonas Helsner som försäljningschef men vi kommer också att anställa en reservdelsansvarig och vi kommer att förstärka vår administration, säger Slavic Shevchuk .

Jonas Helsner kommer från 15 januari att befinna sig hos Solaris Bus Swedens lokaler i Järfälla, men framför allt kommer han att arbeta från hemstaden Göteborg. När det nya Göteborgskontoret är klart blir det en av Jonas Helsners arbetsplatser.

– Men framför allt kommer jag att tillbringa min tid ute hos kunderna runt om i Sverige. Vi ska sälja bussar, inte sitta på kontor, säger Jonas Helsner .

Har ni några önskningar inför julen?

– En riktigt bra bussmekaniker, det står överst på min önskelista, säger Slavic Shevchuk.

– Ännu en stororder på Solarisbussar skulle sitta fint, säger Jonas Helsner.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125