23948sdkhjf

Swebus Express in i Dalarna

Dalatrafik släpper in Swebus Express på resor inom Dalarnas län. Från och med 22 december kan kunderna resa mellan orter som exempelvis Borlänge, Falun och Mora.
Tidigare har det inte varit tillåtet för Swebus Express att sälja regionala resor inom Dalarnas län. Tillståndet gäller fram till nästa tidtabellsskifte den 10 juni 2010.

– Det är glädjande att vi nu kan erbjuda resor till alla som vill resa inom Dalarnas län. Förra året fick vi tillstånd att ta upp passagerare inom Dalarnas län på våra snöresor till Sälen, och nu kan vi utveckla resealternativen inom länet. Om många passar på att åka med oss hoppas vi att det finns goda möjligheter att få tillståndet förlängt, säger Ingvar Ryggesjö, pressansvarig för Swebus Express.

Swebus Express har två linjer som trafikerar Dalarna: Linje 800 går mellan Falun och Göteborg med stopp inom Dalarnas län i Borlänge, Ludvika och Grängesberg. Linje 890 går mellan Mora och Stockholm med stopp inom Dalarnas län i Säter, Borlänge, Falun, Djursås, Leksand, Rättvik och Mora. Se hela tidtabellen här. Dessutom erbjuder Swebus Express snöresor till Sälen. Snöbussarna stannar på olika orter inom Dalarnas län på olika turer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078