23948sdkhjf

Ställ bilen välj bussen!

Swebus Express manar till bilbesinning: Gör julresan med buss i stället, det finns biljetter kvar för den som vill slippa bekymra sig om snövädret, enligt bussbolaget.
23 december är julhelgens största resdag. Runt 12 000 personer kommer att resa med Swebus Express vilket är en ökning med 20 procent jämfört med samma dag förra året. Men för alla julresenärer som är ute i sista sekund eller som väljer att ställa bilen i snökaoset finns det biljetter kvar hos Swebus Express. Snövädret har inte försenat bussarna i någon större utsträckning under helgen och gårdagen och inga turer har ställts in.

– Det finns enskilda turer som är fullbokade men det finns biljetter kvar om man kan vara flexibel kring när man kan åka. Vi har satt in extrabussar så att så många som möjligt ska komma med, säger Ingvar Ryggesjö , pressansvarig på Swebus Express.

Snövädret som dragit in över landet har orsakat förseningar i kollektivtrafiken. Hos Swebus Express har bussarna i stort kunnat hålla tidtabellen. - Säkerhet går ju alltid före tidtabellen, så visst sänks farten vid sämre väglag. Dessutom är vi inte ensamma på vägarna men hitintills har det rört sig om mindre förseningar på enskilda turer. Bussen är en av de mest punktliga färdsätten och inställda turer förekommer i princip inte, säger Ingvar Ryggesjö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079