23948sdkhjf

Boka Bra Buss i ny version

Nu finns den populära broschyren Boka Bra Buss i ny version. Här finns många goda råd för den som ska ut och resa med företaget, föreningen eller skolklassen.
Hallå Helena Gibson Ek, informationsansvarig på BR, Bussbranschens Riksförbund. Ni har tagit fram en ny version av broschyren Boka Bra Buss .
- Ja, det stämmer. Den har funnits i många år men nu har vi gjort om den och satsat på en ny layout.
Vilka vänder ni er till med den här broschyren?
- I första hand är det till företag, föreningar eller skolor som ska göra någon form av resa. Broschyren är en checklista på vad man ska tänka på när man bokar en buss. Här finns också några viktiga frågor som vi från branschen vill trycka på som att bussen är ett mycket snällare miljöval jämfört med bilen. Vi trycker också på att bussen är obestridligt det säkraste färdmedlet på Sveriges och Europas vägar.
Den här broschyren ingår också i ett större paket , eller hur?
- Ja, dels har vi ett samarbete med NTF och pensionärsorganisationerna under temat Säker bussresa och vi har också ett samarbete med Riksidrottsförbundet där vi tillsammans lyfter fram bussens fördelar när man ska åka med laget till matcher och träningsläger.
Ni har gjort det extra pedagogiskt i broschyren genom att ta fram ett exempel på en offertförfrågan.
- Ja, allt för att underlätta för skolan eller föreningen att göra rätt från början och ställa alla de frågor som man oftast vill få svar på för att kunna ta ställning till en offert.
Hur får kunderna tag i broschyren?
- Den finns att beställa gratis på sajten www.utbudet.se. Man kan också ladda ner den som en pdf från BRs hemsida eller beställa den på vår webshop. Vi kommer också att dela ut broschyren på TUR-mässans publika dagar i Göteborg i mars. Det brukar vi göra och åtgången är alltid strykande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064