23948sdkhjf

STA Travel utvecklar IT-strategi

Resebyrån STA Travel utvecklar sin digitala mediestrategi och satsar på sökmarknadsföring.
STA Travel har valt att samarbeta med internetmarknadsföringsbyrån Guava som kommer hjälpa resebyrån att öka närvaron på sökmotorerna genom sökannonsering med sponsrade länkar (SEM) och sökmotoroptimering (SEO).

– Resebranschen är en transaktionsintensiv bransch som under de senaste åren tvingats till att i allt större utsträckning göra affärer via nätet, säger Jonas Johnsson , CEO på Guava.

– Sponsrade länkar är ett ypperligt verktyg att ha i portföljen när man har tjänster eller produkter där till exempel priser och platstillgång förändras från minut till minut.

STA Travel erbjuder ett brett utbud av resor över hela världen i form av bland annat billiga flygbiljetter, äventyrsresor, jorden runt-resor och gruppresor.

För att skapa en komplett service och tillmötesgå kundernas behov erbjuder STA Travel inte bara flyg utan även hotell över hela världen, möjlighet till hyrbil samt buss- och tågpass. STA Travel verkar på internationell nivå med mer än 450 butiker utspridda i 75 länder men närvaron på Internet har dock blivit en nödvändighet för branschen idag.

– Att flytta vårt SEM-konto till Guava i Sverige ger en bättre lokal anpassning av kampanjerna och större kännedom av marknaden, säger STA Travels Sverigechef Fredrik Romero .

– Genom att samla både SEO och SEM hos samma leverantör får vi en helhetsbild av den delen av vår marknadsbudget som vi lägger online, vilket är en enorm fördel. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Guava för att öka kunskapen om våra produkter i Sverige.

Guava är en digital marknadsföringsbyrå, med hög expertis över hela spektrumet utav digital kommunikation. Företaget levererar helhetslösningar inom sökmotormarknadsföring i form av både sökmotoroptimering för den organiska sökträfflistan, sponsrade länkar (PPC) på sökmotorerna samt effektmätning och uppföljning på era investeringar med hjälp av verktyg som Google Analytics.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078