23948sdkhjf

Arriva förbereder trafikstart

Den 20 juni börjar Arriva rulla i Halland och det pågår nu ett intensivt arbete för att göra trafikstarten så smidig som möjligt.  
Det arbetas för högtryck i Halmstad för att få alla pusselbitar på plats inför startskottet för Arrivas trafik i Halland. Bland annat pågår utbildning av medarbetare i nya busstyper och system som tillkommer vid trafikstarten.
- Vi har ju bland annat miljöoptimeringssystemet GreenBox som vi presenterar för förarna, säger Patrik Wadenhed, områdeschef för Arrivas verksamhet i Helsingborg och Halmstad. Vi bjuder även på mikrofonskola för ökad service och berättar om våra visioner och hur vi tillsammans kan nå våra mål.
Förutom medarbetarutbildningar sker installation av nya datorer, implementering av nytt trafikledningssystem och nya rutiner.
- Det är alltid intensivt arbete inför en trafikstart men vi gör allt som står i vår makt för att övergången ska bli så smidig som möjligt, säger Niclas Blomqvist, direktör för Arriva Buss Syd.
Lördagen den 19 juni kommer Arriva att synas ute på stan och bland annat visa upp de nya silverfärgade bussarna och dagen därpå börjar Arriva att köra i Halmstad och södra Halland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125