23948sdkhjf

God Jul & Gott Nytt År!

Redaktionen önskar alla läsare av Rt-forum en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år 2017 - Nästa nyhetsbrev kommer under vecka 2.
Redaktionen tar litet paus och det blir inga nyhetsrev på ett par veckor. Nästa nyhetsrev för RESFORUM:s nättidning kommer 10 januari och 12 januari är det premiär för TRAFIKFORUM:s första nyhetsbrev för 2017.
Men all verksamhet avstannar inte, titta till Rt-forum litet nu och då, det kan hända att nyheter kommer att publiceras även under mellandagarna. En sak är redan nu säker, vi kommer att presentera finalen av Tunga Bussligan 2016 någon av de första vardagarna 2017 - Om Transportstyrelsen levererar sina siffror planenligt till Bil Sweden som i sin tur är vår källa.
Har du svarat på våra läsarundersökningar för RESFORUM och TRAFIKFORUM ? Annars är det hög tid att göra det, passa på att påverka och samtidigt hjälpa oss att göra ännu bättre tidningar för din bransch! Klicka på tidningsnamnet ovan så kommer du till vår läsarundersökning för den tidning som önskas!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141