23948sdkhjf

Vinn hotellnatt på Busstorget

Ännu finns möjligheten att vinna ett dubbelrum på Hotel Tylösand under branschmötet Busstorget 2019 – men det brådskar, den som vill tävla måste göra det före 11 januari!

Missa inte Busstorget 11-12 april 2019 där deltagarna får chansen att träffa kollegor från branschen och diskutera aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål i en fantastisk miljö. Målgruppen är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen.

Så varför inte ta chansen att tävla om ett dubbelrum på Hotel Tylösand, något som är värt en bit över 2000 kronor. För att delta i dubbelrumstävlingen gäller dock att boka deltagande i Busstorget innan 11 januari för att han chansen att vinna.

Den som tar chansen ska göra så här enligt Sveriges Bussföretag:

1. Gå in på busstorget.se och klicka på ”Anmälan” (det går bra att klicka HÄR så dyker länken upp!)

2. Välj rätt kategori och boka plats. Notera att bokning av plats på konferensen och boendet bokas i samma formulär!

3. Alla som anmält sig före 11 januari deltar i utlottningen.

Som tidigare år väntar ett fullspäckat program under de två konferensdagarna: Utställningsbussar finns på plats och vissa är även möjliga att provköra för alla med D-körkort. Det vankas intressanta seminarier som tar upp aktuella och viktiga ämnen för alla i och omkring branschen. Till det kommer en rad olika utställare som visar upp sig.

Första dagens kväll avslutas med mingel och trerätters middag - den blir så klart litet extra kul för den som kan sova kvar i ett vunnet dubbelrum!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188