23948sdkhjf

Matig festival får fler bussar

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Under Matfestivalen i Skövde 30-31 augusti förstärker Västtrafik vissa turer med extra bussar – allt för att underlätta för besökarna att ta bussen till och från festivalen.

Matfestivalen i Skövde lockar årligen 40-50 000 besökare och allt fler väljer att åka kollektivt till evenemanget. För att öka servicen till festivalbesökarna förstärker Västtrafik trafiken med fler bussar på de mest trafikerade linjerna.

I år fyller Matfestivalen i Skövde dessutom jämnt, 30 år nämligen, och därför kommer det att bli extra firande i år, lovar arrangörerna.

– Det är alltid svårt med parkering vid stora evenemang så därför är det en smart idé att ta bussen. Många resenärer efterfrågar fler bussturer under sådana här event och då försöker vi givetvis möta resenärernas behov, säger André Sellén, trafikchef på Nobina som ansvarar för all linjetrafik i Skaraborg åt Västtrafik.

Man kan enkelt köpa sin bussbiljett i förväg med appen Västtrafik To Go och alla busstider finns i Västtrafiks reseplanerare eller i appen To Go.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.094