23948sdkhjf

Thermaenius till Keolis

Johanna Thermaenius blir ny HR-direktör på Keolis Sverige – hon tillträder tjänsten i januari 2020.

Keolis har rekryterat Johanna Thermaenius till rollen som HR-direktör. Hon kommer att ingå i företagets ledningsgrupp när hon tillträder sin tjänst i början av nästa år.

– Johanna kommer att driva utvecklingen av våra HR-frågor med fokus på Performance management, ledarskap och kompetensförsörjning. Vi bedriver en personalintensiv verksamhet där HR har en nyckelroll i organisationen och Johanna kommer med sin bakgrund i branschen och gedigna erfarenhet att bli en viktig del i Keolis fortsatta utveckling, säger Jan Kilström, vd, Keolis Sverige.

Johanna Thermaenius kommer närmast från MTR Nordic där hon har haft en tjänst som Head of Talent Management & Leadership Development. Före det arbetade hon som HR- och kommunikationschef på MTR Tunnelbanan och hon har även varit med i uppstarten av snabbtågbolaget MTR Express som deras HR- och kommunikationschef.

– En av mina starkaste drivkrafter är att bidra i utvecklingen av både människor och organisationer. Keolis har höga ambitioner inom ett viktigt verksamhetsområde med stort fokus på säkerhet, hållbarhet, medarbetarengagemang och kundnöjdhet. Jag är otroligt stolt över att få vara med i den fortsatta utvecklingen av Keolis och jag är väldigt motiverad att vidareutveckla HRs kompetensområde och att tillsammans med alla medarbetare vara en del av den gemensamma utvecklingsresa vi har framför oss, säger Johanna Thermaenius.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062