23948sdkhjf

Ölvemarks slog reserekord

800 bussresenärer till Prag under en och samma helg – ett saftigt rekord för Ölvemarks Holiday.

Skummande tjeckiskt öl, mysiga snirklande gränder och plånboksvänliga priser. Prag är en perfekt stad för en höstweekend och detta är något som Ölvemarks Holiday tagit fasta på. I helgen intar researrangören staden med 10 bussar och hela 800 resenärer!

På Öresundsterminalen utanför Malmö sjuder det av liv. Morgonluften är krispig och solen har precis gått upp när anslutningsbussarna som hämtat upp resenärer runt om i Sverige anländer till terminalen. Snart ska de gå ombord på komfortbussarna som ska ta dem hela vägen till Tjeckiens myllrande huvudstad Prag. Men först blir det tid för en välbehövlig bensträckare och kaffepaus innan reseledaren välkomnar ombord på bussen.

Vår årliga stora Pragresa om hösten har kommit att bli en tradition och i år slår vi alla rekord med hela 800 resenärer från runt om i landet som nu är på väg mot Prag i våra bussar, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig på Ölvemarks Holiday.

Prag som är ett av Ölvemarks Holidays populäraste resmål är perfekt för en höstweekend och bjuder på en uppsjö av upplevelser. Att strosa genom gränderna i gamla stan är ett måste, liksom att uppleva folkvimlet på den världskända Karlsbron, byggd under 1300-talet. Staden är även berömd för sina många pubar och ölhak, för att inte tala om den mustiga och goda maten - höjdpunkter som de 800 resenärerna om några timmar ska få ta del av när Ölvemarks Holidays 10 bussar rullar in i staden.

Fler och fler upptäcker fördelarna med bussen, det är ett både klimatsmart och bekvämt sätt att resa på. Under det senaste året har våra bussresor ökat med 15 procent jämfört med föregående år. Med bussen blir själva resvägen en del av resan och våra reseledare är dessutom proffs på att visa sina guldkorn och ta hand om allt det praktiska, säger Jeanette Larsson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078