23948sdkhjf

Ölvemarks slog reserekord

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

800 bussresenärer till Prag under en och samma helg – ett saftigt rekord för Ölvemarks Holiday.

Skummande tjeckiskt öl, mysiga snirklande gränder och plånboksvänliga priser. Prag är en perfekt stad för en höstweekend och detta är något som Ölvemarks Holiday tagit fasta på. I helgen intar researrangören staden med 10 bussar och hela 800 resenärer!

På Öresundsterminalen utanför Malmö sjuder det av liv. Morgonluften är krispig och solen har precis gått upp när anslutningsbussarna som hämtat upp resenärer runt om i Sverige anländer till terminalen. Snart ska de gå ombord på komfortbussarna som ska ta dem hela vägen till Tjeckiens myllrande huvudstad Prag. Men först blir det tid för en välbehövlig bensträckare och kaffepaus innan reseledaren välkomnar ombord på bussen.

Vår årliga stora Pragresa om hösten har kommit att bli en tradition och i år slår vi alla rekord med hela 800 resenärer från runt om i landet som nu är på väg mot Prag i våra bussar, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig på Ölvemarks Holiday.

Prag som är ett av Ölvemarks Holidays populäraste resmål är perfekt för en höstweekend och bjuder på en uppsjö av upplevelser. Att strosa genom gränderna i gamla stan är ett måste, liksom att uppleva folkvimlet på den världskända Karlsbron, byggd under 1300-talet. Staden är även berömd för sina många pubar och ölhak, för att inte tala om den mustiga och goda maten - höjdpunkter som de 800 resenärerna om några timmar ska få ta del av när Ölvemarks Holidays 10 bussar rullar in i staden.

Fler och fler upptäcker fördelarna med bussen, det är ett både klimatsmart och bekvämt sätt att resa på. Under det senaste året har våra bussresor ökat med 15 procent jämfört med föregående år. Med bussen blir själva resvägen en del av resan och våra reseledare är dessutom proffs på att visa sina guldkorn och ta hand om allt det praktiska, säger Jeanette Larsson.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Nytt drag av RK Travel Group

Från och med nu har resegrossisten RK Travel Group infört ett nytt grepp som pressar både den egna organisationen och konkurrenterna – men gynnar kunderna.

Skansen slog rekord 2019

AI tar över i Växjö

Resebranschen får nyord

Glöm flygskammen, nu har resebranschen fått nya roliga ord enligt dem som ställt samman 2019 års nyord!

Stena Lina storsatsar

Anmälan till Busstorget har öppnat!

Nyhetsbrev

Bussbolag i känslosam julkampanj

Arkiv

Flygresenärernas favoritdestinationer

Vart hän vill de som flyger med SAS egentligen? Ja, nu har den saken blivit utredd och det visar sig att svenskar, norrmän och danskar har helt olika preferenser!

Hårdrock på Furuvik

Hårdrocken tågar in på Furuvik i sommar när den legendariske Kiss-gitarristen Ace Frehley intar Stora Scen.

De uppträder på Grönan 2020

Nu har Gröna Lund fått klart med de första 12 artisterna för sommarsäsongen 2020 – en hel rad heta namn presenteras.

Fixar julklappar av bussbiljetter

Ras för novemberflyget

Vikingaland turismprisade

Tåg till Dalafjällen

Norwegian säljer dotterbolag

Ryanair lämnar Skavsta

Spännande smaksensation

I dagarna lanserade Brutal Brewing ett nytt öl i begränsad upplaga.

Besöksnäringen och turistbussen

Alkoholfri succé

Bästa julölet korat

Nio av tio julresor sålda

Svenskarna fortsätter att flyga och fara över jul och nyår, det visar försäljningssiffrorna från en av de stora researrangörerna.

Högtryck i jultrafiken

Masurien – okänd pärla i Centraleuropa

Masurien är en spännande destination i Sveriges närhet och perfekt för bussresan – Lundwall Travel slår ett slag för det tämligen okända sjölandskapet i nordöstra Polen.

Plus

Fem snabba frågor…

Portugal vann igen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.094