23948sdkhjf

Borås får flygbusslinje

2 december startar LandvetterExpressen - boråsarna får sin egen flygbusslinje.

Sju dagar i veckan och med 50 dagliga avgångar vill vi skapa ett prisvärt och hållbart resealternativ till och från Landvetter. Resan kommer ta 30 minuter från Borås Resecentrum, med gott om utrymme för både ben och bagage.  

På uppdrag av Västtrafik kör Nobina stadstrafiken i Borås och sedan trafikstarten 2017 har frågan om en fungerande flygbusslinje varit levande bland kunder och medarbetare.

I takt med att både Borås och Göteborg Landvetter Airport vuxit har behovet av snabba och hållbara resor blivit större, samtidigt som alternativen varit få. Därför etablerar vi nu LandvetterExpressen, boråsarnas egen flygbusslinje, med trafik sju dagar i veckan och avgångar var 40:e minut.

Fem specialanpassade bussar kommer att trafikera linjen och tankas med 100% fossilfritt drivmedel. Samtliga bussar är utrustade med arbetsytor, USB-laddare och wifi samtidigt som det lagts stor energi på större benutrymme och plats för bagage.

Fungerande pendlingsmöjligheter till flygplatsen har varit efterfrågat – därför känns det extra kul att äntligen starta. Enkelt, prisvärt, hållbart och med utrymme för både dig och ditt bagage – det har varit ledmotiven. Nu ser vi fram emot att hälsa våra kunder välkomna ombord på LandvetterExpressen och Borås egen flygbusslinje, säger John Strand, kommersiell chef på Nobina

I Borås stannar bussen vid Viareds Företagspark, Resecentrum, Söderbro, Åhaga och vid Högskolan. Biljett köper man enklast på LandvetterExpressen.se eller ombord på bussen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125