23948sdkhjf

Fler stopp för Bolt

Taxitjänsten Bolt inför möjlighet till fler stopp med sin app.

Möjligheten att lägga till flera destinationer på sin resa är tillgänglig för alla som har den senaste versionen av Bolt-appen i mobilen. Kunder som söker efter en önskad destination kommer att se ett litet plustecken till höger om adressrutan. De kommer att behöva trycka på '+' för att skapa ytterligare stopp. Som resenär kan man ha upp till tre resmål på en och samma åktur, där det sista stoppet räknas som slutdestination.

 Den nya funktionen gör det även möjligt för passagerarna att se priserna i realtid på de resor som innehåller mer än ett stopp på vägen. Föraren i sin tur kommer att kunna se rutten med alla resmål på kartan i sin app efter det att resan har startats.

Det är glädjande att kunna lansera en funktion som både passagerare och förare har efterfrågat. Vi försöker alltid lyssna på marknadens behov och detta är något som vi tror kommer göra upplevelsen med Bolt både bättre och mer rättvis för såväl användare som förare, säger Bolts Sverigechef Nils Wijkmark.

Funktionen rullas ut gradvis till Bolt-användare på Android och iOS under januari månad.

FAKTA/Bolt 

En transportplattform som tidigare marknadsfördes under namnet Taxify. I dag finns Bolt representerat i många europeiska länder och syftet är att göra transportmarknaden mer effektiv och pålitlig enligt företagets egna uppgifter. Bolaget var från början estländskt, grunades av Markus Villig i Tallinn 2013.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078