23948sdkhjf

Så lyfter vi kollektivtrafiken

Branschens stora möte Kollektivtrafikdagen närmar sig – infrastrukturminister Tomas Eneroth inleder och Samtrafikens Gerhard Wennerström rapporterar om nya nationella biljettsystemet.

Klimatdebatten blir intensivare i takt med att polarisarna smälter. Det krävs globala krafttag för att hejda uppvärmningen, ingen lätt uppgift. Men det finns många som kan visa på hur det ska gå till att knuffa utvecklingen i önskvärd riktning.

Det gäller att lyfta det kollektiva resandet och få den att bli det självklara förstavalet för all persontransport medan privatbilen börjar fasas ut. Ingen enkel omställning. På Kollektivtrafikdagen 2020 presenteras hur vägen dit kan tänkas se ut under innevarande decennium och på ännu längre sikt!

Mer information om programmet och möjlighet att anmäla deltagande, KLICKA HÄR!

Infrastrukturminister Tomas Eneroth inleder Kollektivtrafikdagen, han kommer att ta upp hur transportsektorn måste ställa om för att resan i framtiden ska fortsätta vara möjligt.

Gerhard Wennerström, vd för Samtrafiken och regeringens utredare om det framtida nationella biljettsystemet som är tänkt att införas i hela Sverige. Vad har utredaren kommit fram till? Det berättar han på Kollektivtrafikdagen 13 maj i Solna utanför Stockholm!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062