23948sdkhjf

Taxibolag corona-skyddar

Taxi Stockholm har infört ytterligare corona-åtgärder för att säkra kundernas trygghet.

Taxi Stockholm var snabba med att införa ångtvätt av sina fordon invändigt för att minska risken för spridning av nya coronaviruset. Nu tar de ytterligare ett steg och monterar skyddsskärmar i bilarna som ska separera fram och baksätet och på så sätt hindra smittspridning.

De tidigare åtgärderna bolaget har vidtagit har varit väl mottagna och ökat tryggheten för både kunder och förare. Det har alltid vara viktigt för Taxi Stockholm att vara det trygga alternativet och det gäller också i corona-tider. När möjligheten finns att öka tryggheten ännu mer så är valet självklart.

– Vi vill vara en viktig samhällsaktör som bidrar till minskad smittspridning samtidigt som vi också vill förbättra arbetsmiljön för våra förare som är ryggraden och hjältarna i vår verksamhet, säger Gökay Akyüz, vd för Taxi Stockholm.

Skärmarna börjar monteras nu och man kommer att montera cirka 20 stycken om dagen. Allteftersom antalet skyddsskärmar i bilarna ökar kommer det också vara möjligt att som kund välja en bil som har detta.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Svealandstrafiken säljer bussdepå
Snötåget slutar gå i vinter
Skellefteå buss: "Modiga beslut bakom kraftig ökning av resenärer"
Laddat i Norrland: Första publika stationen
Omfattande bluff mot Skånetrafiken
Krisande fordonstillverkare byter vd
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.078