23948sdkhjf

Lämnar Jernhusen efter 18 år

Efter 18 år som ekonomidirektör och vice vd lämnar Anders Bäck under hösten 2020 sitt uppdrag i bolaget. Jernhusen påbörjar nu rekryteringen av en ny ekonomidirektör. Anders är kvar i sin roll tills dess att en efterträdare har tillträtt.
– Nu är det tid att avsluta mitt arbete på Jernhusen. Bolaget är i dag ett mycket välskött fastighetsbolag med starka finanser och duktiga medarbetare som har goda förutsättningar att möta en omvärld i förändring. Efter 18 spännande och fantastiska år vill jag framöver bidra till att andra företag och verksamheter kan utvecklas genom mitt styrelsearbete och i andra mindre operativa sammanhang, säger Anders Bäck.

Anders Bäck har sedan 2003 starkt bidragit till att utveckla Jernhusen till det framgångsrika bolag det är i dag. Under hans tid i bolaget har Jernhusen blivit en respekterad del av järnvägs- och fastighetsbranschen med stabil lönsamhet och en stark och hållbar finansiell ställning.

– Anders har med sitt lugna och trygga ledarskap och goda omdöme, både strategiskt och operativt, varit med och drivit Jernhusens utveckling i nära två decennier med tidvis utmanande förutsättningar. Jag vill tacka honom för allt som han åstadkommit med förtjänstfulla insatser och önska honom lycka till, säger Kerstin Gillsbro, vd för Jernhusen.

Arbetet med att hitta en ersättare har påbörjats. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11