23948sdkhjf

SJ satsar på svenskt tågluffarkort

Semester på hemmaplan - nya kortet gäller till 300 olika tågstationer.

SJ presenterar nu ett nytt tågluffarkort som gör Sverige mer tillgängligt i sommar. Kortet finns i flera varianter, för vuxna, pensionärer, studenter och ungdomar och gäller för resor till nästan 300 stationer i hela Sverige, från Kiruna till Malmö. Med kortet kan även barnfamiljer luffa runt i Sverige på ett enkelt och prisvärt sätt.

– I sommar stannar fler svenskar i Sverige på semestern än tidigare och vi märker att många vill boka tågresor nu när vi återigen kan resa fritt inom Sverige. Med vårt tågluffarkort kan de upptäcka vårt vackra land under två eller fyra veckor. Man behöver inte resa långt bort för att få fantastiska semesterupplevelser, säger Tobbe Lundell, presschef på SJ.

Kortet går att köpa för antingen 15 eller 30 dagar under perioden 2 juni till 22 augusti och ger rätt till obegränsat antal resor på SJs alla dag- och nattåg i Sverige, i 2 kl på dagtåg samt i 2 kl sitt- och liggvagn på nattågen under perioden. 

– Vi lanserar ett tågluffarkort för att möta den ökande efterfrågan på tågresor, som vi sett under senare år. Under våren har restriktionerna till följd av coronaviruset påverkat resandet, men nu börjar allt fler åka tåg igen. Vi jobbar hårt för att det även fortsättningsvis ska vara tryggt för våra resenärer att välja tåget och är övertygade om att klimatsmart resande med tåg kommer att vara framtidens sätt att resa, säger Tobbe Lundell.

Pris för vuxna, pensionärer och studenter/ungdom

                                           15 dagar           30 dagar

Vuxen                               3295 kr              4695 kr
Pensionär                         2645 kr              3745 kr
Student/ungdom             1995 kr               2795 kr

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.156