23948sdkhjf

Tre väljer Transiro

Transiro Eco Transport tecknar avtal med tre nya bussbolag.

De tre bussbolagen som går över till Klartext Affärssystem är Lebu, Sparlunds Busstrafik och W-buss. Det totala ordervärdet uppgår till omkring 400 000 kronor och alla tre avtal löper till och med december 2021.

Transiros dotterbolag ECO Transport säljer den egenutvecklade produkten Klartext Affärssystem som riktar sig direkt mot bussbranschen. Nu har tre ny kunder tillkommit, Lebu AB, Sparlunds Busstrafik AB samt W-buss, där samtliga byter ut sina befintliga planeringssystem för att istället använda Klartext Affärssystem för sin verksamhet. Affärens värde uppges vara 400 000 kronor och samtliga avtal löper till och med december 2021, därefter förlängs de med 12 månader i taget.

– Det är mycket glädjande att bolag i bussbranschen satsar framåt under den pågående covid-19 pandemin. Våra kunder med verksamhet inom beställningstrafik kämpar hårt och vi är glada att kunna stötta dem i att effektivisera sitt dagliga arbete, säger Fredrik Schön, Business Unit Manager på Transiro Eco Transport.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Arrival får ny vd igen – kapar personalstyrkan med hälften
Volvos finanschef lämnar omedelbart
REPORTAGE: Högdalsdepån – hjärtat i tunnelbanan
Branschen vill se fler donerade bussar till Ukraina
Striden om Hogia fortsätter
Ny biljettapp förenklar resandet
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094