23948sdkhjf

Tre väljer Transiro

Transiro Eco Transport tecknar avtal med tre nya bussbolag.

De tre bussbolagen som går över till Klartext Affärssystem är Lebu, Sparlunds Busstrafik och W-buss. Det totala ordervärdet uppgår till omkring 400 000 kronor och alla tre avtal löper till och med december 2021.

Transiros dotterbolag ECO Transport säljer den egenutvecklade produkten Klartext Affärssystem som riktar sig direkt mot bussbranschen. Nu har tre ny kunder tillkommit, Lebu AB, Sparlunds Busstrafik AB samt W-buss, där samtliga byter ut sina befintliga planeringssystem för att istället använda Klartext Affärssystem för sin verksamhet. Affärens värde uppges vara 400 000 kronor och samtliga avtal löper till och med december 2021, därefter förlängs de med 12 månader i taget.

– Det är mycket glädjande att bolag i bussbranschen satsar framåt under den pågående covid-19 pandemin. Våra kunder med verksamhet inom beställningstrafik kämpar hårt och vi är glada att kunna stötta dem i att effektivisera sitt dagliga arbete, säger Fredrik Schön, Business Unit Manager på Transiro Eco Transport.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081